Optocenter | Optika Minus 50 - Aha kisline

Aha kisline

  • 07.03.2023
  • Rosanda Vujica Beharić

Čudežna kožain Alfa hidroksi kisline Koža je naš največji organ. Ščiti nas pred zunanjimi vplivi,kot so vročina, mraz, UVžarki, ter opravlja funkcijo čutil, ter reagira na določene občutke.Koža se neprestano.obnavlja. v najglobjih plasteh kože konstantno nastajajo novecelice, ki se pomikajo proti površju kože in na koncu končajo kot odmrle celice na površju kože. Ta proces imenujemo keratinizacija in traja v povprečju 28 dni.

Pilingi povečajo učinkovitost procesa obnove in pomagajo odstraniti odmrle celice s površine kože. Za razliko od sestavinv mehanskih pilingih, ki nečistoče s kože odstranjujejo z abrazijo, sadne kisline delujejo na kožo tako, da koža sama odmrle celice porine na površje, kjer jih je lažje odstraniti. Tak piling stimulira obnovo celic. Kožapostane tako čvrstejša in bolj zdrava.AHA Alfa hidroksi kisline sosnov, ki vspodbuja biološki proces obnove kože. Kozmetična sestavajecitronska, mlečna, jabolčna, vinska in glikolna kislina.ALFA EFEKT pilingi pomlajujejo, mehščajo in gladijo kožo. Vsebujejo optimalno ph vrednost sadnih kislin v liposomih. Primerno za še tako občutljivo kožo. Ne vsebujejo parabenov in dišav.Maske in specialno razvite tehnike nanašanja, skupaj z ALFA EFEKT proizvodi zagotavljajo želeni uspeh.

Strokovnjaki pojasnjujejo, da dosegajo izjemne rezultate sadnih kislin na koži, ki ima preveč odmrlih celic, kar se kaže kot razširjene pore in kjer se pojavljajo gube.Vsakdo z zdravo kožo, ki ni preveč občutljiv lahko uporablja Dr Grandel AHA pilinge.

Potrebno je poudariti, da med uporabo AHA pilingov ni priporočljivo izpostavljanje kože soncu in UV žarkom. Pri izvajanju aktivnosti na prostem je UV zaščita kože nujna.

AHA pilingi se uporabljajo na začetku anti-age tretmaja in zagotavljajo polt, ki izgleda in je tudi občutiit mlajša. V Optocentru izvaja profesionalne Alfa Efekt tretmaje diplomirana medicinska sestra.

Pripravil za vas Rosanda Vujica Beharić

plasmage

Po posegu plasmage je koža vidno učvrščena ter lepša na dotik. Gubice so bolj zglajene že po prvem posegu. Sam poseg je neboleč.  Zdravnik je zelo prijazen profesionalen na svojem področju. Priporočam poseg. 

Sindi

očala

Zelo prijazno osebje, sem se vedno vračam ko potrebujemo očala.

Špela

Plasmage

Že po prvem posegu plasmage je koža bolj gladka in napeta. Na videz je koža bolj sijoča ter čvrsta. Sam poseg je kratkotrajen in neboleč. Doktor zelo prijazen. Priporočam

Brigita

očala

Nice service, quality products, good prices. They also speak english so was really easy to interact.

Flor

Če si želite svetovanje nas lahko pokličete
041 426 300