Optocenter | Optika Minus 50 - Akcija clip-on očala

Akcija clip-on očala

  • 09.01.2023
  • Amer Beharić

Veliko ljudi nosi korekcijska očala, ki svojo funkcijo dobro opravljajo tekom normalne osvetljenosti, prav tako ponoči.
Nekateri se odločajo za sončna očala s korekcijo,ker jih sonce v času nošenja korekcijskih očal moti. Nekateri kot alternativo izberejo kontaktne leče in sončna očala po lastni izbiri,kjer niso omejeni glede oblike zakrivljenosti misleč »moje leče si vstavim in ob potrebi po sončnih očalih si lahko privoščim karkoli,brez tehničnih omejitev zaradi komplicirane dioptrije, mojega astigmatizma..«.

optika-minus50-klik-on-očala-800

Obstaja pa opcija, ko lahko na korekcijski okvir dodate clip-on dodatek in vaša korekcijska očala preobrazi v sončna. Ob tem pa imate še vedno svojo dioptrijo. Z novimi materiali je takšnih modelov več, prav tako v različnih barvah,omogočajo pa, da vaša korekcijska očala s kovinskim okvirjem izgledajo kot sončna očala iz plastičnih materialov – z enim modelom dobite 2 različna stila.
Pri tem je seveda treba upoštevati določene omejitve pri izdelavi, da stekla ne trpijo pri postavitvi sončnega »clip-on« nastavka.Prav tako izbira stekel je pomembna pri čemer je pomemben strokovni posvet,ki vam ga z veseljem ponudijo v poslovalnicah MINUS 50 v Mariboru na Tržaški cesti 67a (L'E.Clerc Maribor) in OPTO center na Turnerjevi 17a Maribor.
Pa še dodatna posebnost je da imajo akcijo na očala s sončnimi »clip-on« nastavki za pol cene (50% znižano).

Artboard 1@4x-100

Pripravil za vas Amer Beharić

Ponosni smo da vam lahko ponudimo leče in okvirje vrhunskih blagovnih znamk kot so:

Če imate kakšno vprašanje nas lahko pokličete
Optocenter: 041 426 300 | Optika minus 50: 051 635 710